ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΆ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΣΤΌΤΟΠΟ

Τι είναι αυτοί οι όροι;

Αυτοί οι όροι σας λένε τους κανόνες για τη χρήση της ιστοσελίδας μας www. papatheodosiou.gr (ο “ιστότοπός”).

 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΊ ΜΑΣ

www.papatheodosiou.gr είναι ένας ιστότοπος που λειτουργεί από την ΠΑΠΑΘΕΟΔΟΣΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε (“Εμείς”). Με έδρα Λ.Βεικου 131, Γαλάτσι, Αθήνα.

 

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπo μας, επιβεβαιώνετε ότι αποδέχεστε αυτούς τους όρους χρήσης και ότι συμφωνείτε να συμμορφώνεστε με αυτούς.

Εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους, δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας.

Συνιστούμε να εκτυπώσετε ένα αντίγραφο αυτών των όρων για μελλοντική αναφορά.

 

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ AΛΛΟΙ OΡΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕI ΝΑ ΙΣΧΎΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Οι παρόντες όροι χρήσης αναφέρονται στους ακόλουθους πρόσθετους όρους, οι οποίοι ισχύουν και για τη χρήση του ιστότοπου μας από τον ιστότοπο μας:

  • Η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων εδώ .Δείτε περαιτέρω στην ενότητα 3. Δεδομένα που συλλέγουμε

 

ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΑΓΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΟΡΟΥΣ

Τροποποιούμε αυτούς τους όρους κατά καιρούς. Κάθε φορά που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο μας, ελέγξτε αυτούς τους όρους για να βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε τους όρους που ισχύουν εκείνη τη στιγμή.

 

ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΜΑΣ

Ενδέχεται να ενημερώνουμε και να αλλάζουμε τον ιστότοπο μας κατά καιρούς ώστε να αντικατοπτρίζει τις αλλαγές στα προϊόντα μας, στις ανάγκες των χρηστών μας και στις επιχειρηματικές μας προτεραιότητες.

 

ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΕΙΛΟΥΜΕ Ή ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΜΑΣ

Ο ιστότοπός μας διατίθεται δωρεάν.

Δεν εγγυόμαστε ότι ο ιστότοπος μας, ή οποιοδήποτε περιεχόμενο σε αυτόν, θα είναι πάντα διαθέσιμος ή θα είναι αδιάλειπτος. Ενδέχεται να αναστείλουμε ή να αποσύρουμε ή να περιορίσουμε τη διαθεσιμότητα του συνόλου ή οποιουδήποτε τμήματος του ιστότοπου μας για επαγγελματικούς και λειτουργικούς λόγους. Θα προσπαθήσουμε να σας ενημερώσουμε εύλογα για οποιαδήποτε αναστολή ή απόσυρση.

Είστε επίσης υπεύθυνοι να διασφαλίσετε ότι όλα τα άτομα που έχουν πρόσβαση στον ιστότοπο μας μέσω της σύνδεσής σας στο διαδίκτυο γνωρίζουν αυτούς τους όρους χρήσης και άλλους ισχύοντες όρους και προϋποθέσεις και ότι συμμορφώνονται με αυτούς.

 

ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΊΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ

Ενδέχεται να μεταφέρουμε τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις μας βάσει αυτών των όρων σε άλλον οργανισμό. Θα σας λέμε πάντα γραπτώς εάν συμβεί αυτό και θα διασφαλίσουμε ότι η μεταφορά δεν θα επηρεάσει τα δικαιώματά σας βάσει της σύμβασης.

 

Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΧΡΉΣΤΕΣ ΣΤΗΝ EΛΛΑΔΑ

Ο ιστότοπος μας απευθύνεται σε άτομα που διαμένουν στην Ελλάδα. Δεν αντιπροσωπεύουμε ότι το περιεχόμενο που διατίθεται στον ιστότοπο μας ή μέσω αυτού είναι κατάλληλο για χρήση ή διατίθεται σε άλλες τοποθεσίες.

 

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΥΛΙΚΟ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΜΑΣ

Είμαστε ο ιδιοκτήτης ή ο δικαιοδόχος όλων των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας στον ιστότοπο μας και στο υλικό που δημοσιεύεται σε αυτόν. Τα έργα αυτά προστατεύονται από νόμους και συνθήκες περί πνευματικών δικαιωμάτων σε όλο τον κόσμο. Όλα αυτά τα δικαιώματα διατηρούνται.

Μπορείτε να εκτυπώσετε ένα αντίγραφο και να κατεβάσετε αποσπάσματα οποιασδήποτε σελίδας ή σελίδων από τον ιστότοπο μας για προσωπική σας χρήση και μπορείτε να επιστήσετε την προσοχή άλλων εντός του οργανισμού σας σε περιεχόμενο που δημοσιεύεται στον ιστότοπο μας.

Δεν πρέπει να τροποποιείτε το χαρτί ή τα ψηφιακά αντίγραφα οποιουδήποτε υλικού που έχετε εκτυπώσει ή κατεβάσει με οποιονδήποτε τρόπο και δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε εικόνες, φωτογραφίες, ακολουθίες βίντεο ή ήχου ή γραφικά ξεχωριστά από οποιοδήποτε συνοδευτικό κείμενο.

Η κατάστασή μας (και αυτή των τυχόν προσδιορισμένων συνεισφερόντων) ως δημιουργών περιεχομένου στον ιστότοπο μας πρέπει πάντα να αναγνωρίζεται.

Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε μέρος του περιεχομένου στον ιστότοπο μας για εμπορικούς σκοπούς χωρίς να λάβετε άδεια από εμάς ή τους δικαιοπαρόχους μας.

Εάν εκτυπώσετε, αντιγράψετε ή κατεβάσετε οποιοδήποτε μέρος του ιστότοπου μας κατά παράβαση των παρόντων όρων χρήσης, το δικαίωμά σας να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο μας θα σταματήσει αμέσως και θα πρέπει, κατά την επιλογή μας, να επιστρέψετε ή να καταστρέψετε τυχόν αντίγραφα του υλικού που έχετε κάνει.

 

ΜΗΝ ΒΑΣΙΖΕΣΤΕ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΙΣΤΌΤΟΠΟ ΜΑΣ

Το περιεχόμενο στον ιστότοπο μας παρέχεται μόνο για γενικές πληροφορίες. Δεν προορίζεται να ισοδυναμεί με συμβουλές στις οποίες πρέπει να βασίζεστε. Πρέπει να λάβετε επαγγελματικές ή εξειδικευμένες συμβουλές πριν λάβετε ή αποφύγετε οποιαδήποτε ενέργεια με βάση το περιεχόμενο του ιστότοπου μας.

Παρόλο που κάνουμε εύλογες προσπάθειες για την ενημέρωση των πληροφοριών στον ιστότοπο μας, δεν προβαίνουμε σε καμία δήλωση, εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή, ότι το περιεχόμενο στον ιστότοπο μας είναι ακριβές, πλήρες ή ενημερωμένο.

 

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΙΣΤΌΤΟΠΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΔΕΟΜΑΣΤΕ

Όπου ο ιστότοπος μας περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους και πόρους που παρέχονται από τρίτους, αυτοί οι σύνδεσμοι παρέχονται μόνο για τις πληροφορίες σας. Αυτοί οι σύνδεσμοι δεν θα πρέπει να ερμηνεύονται ως έγκριση από εμάς αυτών των συνδεδεμένων ιστότοπων ή πληροφοριών που μπορείτε να λάβετε από αυτούς.

Δεν έχουμε κανέναν έλεγχο για το περιεχόμενο αυτών των ιστότοπων ή πόρων.

 

Η ΕΥΘΥΝΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ Ή ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΤΕ

Είτε είστε καταναλωτής είτε εμπορικός συνεργάτης:

  • Δεν αποκλείουμε ούτε περιορίζουμε με κανέναν τρόπο την ευθύνη μας απέναντι σας όπου θα ήταν παράνομο να το πράξουμε. Αυτό περιλαμβάνει την ευθύνη για θάνατο ή σωματικές βλάβες που προκλήθηκαν από αμέλεια ή αμέλεια των υπαλλήλων, των αντιπροσώπων ή των υπεργολάβων μας και για απάτη ή δόλια ψευδή δήλωση.
  • Διαφορετικοί περιορισμοί και εξαιρέσεις ευθύνης θα ισχύουν για την ευθύνη που προκύπτει ως αποτέλεσμα της προμήθειας οποιωνδήποτε προϊόντων σε εσάς.

Εάν είστε εμπορικός συνεργάτης:

  • Αποκλείουμε όλες τις σιωπηρές προϋποθέσεις, εγγυήσεις, δηλώσεις ή άλλους όρους που μπορεί να ισχύουν για τον ιστότοπο μας ή οποιοδήποτε περιεχόμενο σε αυτόν.
  • Δεν θα είμαστε υπεύθυνοι απέναντί σας για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία, είτε σε σύμβαση, αδικοπραξία (συμπεριλαμβανομένης της αμέλειας), παράβαση του νόμιμου καθήκοντος, ή με άλλο τρόπο, ακόμη και αν είναι προβλέψιμο, που προκύπτει από ή σε σχέση με:

o             χρήση ή αδυναμία χρήσης του ιστότοπού μας. ή

o             χρήση ή εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο εμφανίζεται στον ιστότοπό μας.

  • Συγκεκριμένα, δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για:

o             απώλεια κερδών, πωλήσεων, επιχειρήσεων ή εσόδων·

o             διακοπή της επιχειρηματικής δραστηριότητας·

o             απώλεια των αναμενόμενων αποταμιεύσεων·

o             απώλεια επιχειρηματικής ευκαιρίας, υπεραξίας ή φήμης· ή

o             οποιαδήποτε έμμεση ή επακόλουθη απώλεια ή ζημία.

Εάν είστε χρήστης η καταναλωτής:

  • Παρακαλούμε σημειώστε ότι παρέχουμε την ιστοσελίδα μας μόνο για οικιακή και ιδιωτική χρήση. Συμφωνείτε να μην χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας για εμπορικούς ή επιχειρηματικούς σκοπούς και δεν έχουμε καμία ευθύνη απέναντι σας για οποιαδήποτε απώλεια κέρδους, απώλεια επιχείρησης, διακοπή επιχείρησης ή απώλεια επιχειρηματικής ευκαιρίας.
  • Εάν ελαττωματικό ψηφιακό περιεχόμενο που έχουμε παράσχει, βλάψει μια συσκευή ή ψηφιακό περιεχόμενο που σας ανήκει και αυτό οφείλεται στην αποτυχία μας να χρησιμοποιήσουμε εύλογη φροντίδα και δεξιοτεχνία, είτε θα αποκαταστήσουμε τη ζημιά είτε θα σας πληρώσουμε αποζημίωση. [Ωστόσο, δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για ζημιές που θα μπορούσατε να αποφύγετε ακολουθώντας τις συμβουλές μας για να εφαρμόσετε μια ενημέρωση που σας προσφέρθηκε δωρεάν ή για ζημιές που προκλήθηκαν από την αποτυχία σας να ακολουθήσετε σωστά τις οδηγίες ή να έχετε θέσει σε εφαρμογή τις ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος που συμβουλεύονται από εμάς.]

 

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο όπως ορίζεται στην Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.

 

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΎΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΝΕΤΕ

Δεν εγγυόμαστε ότι ο ιστότοπος μας θα είναι ασφαλής ή απαλλαγμένος από σφάλματα ή ιούς.

Είστε υπεύθυνοι για τη διαμόρφωση της τεχνολογίας πληροφοριών, των προγραμμάτων υπολογιστών και της πλατφόρμας σας για πρόσβαση στον ιστότοπο μας. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το δικό σας λογισμικό προστασίας από ιούς.

Δεν πρέπει να κάνετε κατάχρηση του ιστότοπου μας εισάγοντας εν γνώσει σας ιούς, trojans, σκουλήκια, λογικές βόμβες ή άλλο υλικό που είναι κακόβουλο ή τεχνολογικά επιβλαβές. Δεν πρέπει να επιχειρήσετε να αποκτήσετε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στον ιστότοπο μας, στον διακομιστή στον οποίο είναι αποθηκευμένος ο ιστότοπος μας ή σε οποιονδήποτε διακομιστή, υπολογιστή ή βάση δεδομένων συνδεδεμένο στον ιστότοπο μας. Δεν πρέπει να επιτεθείτε στον ιστότοπο μας μέσω επίθεσης άρνησης υπηρεσίας ή κατανεμημένης επίθεσης άρνησης υπηρεσίας. Παραβιάζοντας αυτή τη διάταξη, θα διαπράξετε ποινικό αδίκημα βάσει του νόμου περί κατάχρησης υπολογιστή του 1990. Θα αναφέρουμε οποιαδήποτε τέτοια παραβίαση στις αρμόδιες αρχές επιβολής του νόμου και θα συνεργαστούμε με αυτές τις αρχές αποκαλύπτοντας την ταυτότητά σας σε αυτές. Σε περίπτωση τέτοιας παραβίασης, το δικαίωμά σας να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο μας θα σταματήσει αμέσως.

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΎΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΤΌΤΟΠΟ ΜΑΣ

Μπορείτε να συνδεθείτε με την αρχική μας σελίδα, υπό την προϋπόθεση ότι το κάνετε με τρόπο δίκαιο και νόμιμο και δεν βλάπτει τη φήμη μας ούτε την εκμεταλλεύεται.

Δεν πρέπει να δημιουργήσετε έναν σύνδεσμο με τέτοιο τρόπο ώστε να προτείνετε οποιαδήποτε μορφή συσχέτισης, έγκρισης ή έγκρισης εκ μέρους μας όπου δεν υπάρχει.

Δεν πρέπει να δημιουργήσετε έναν σύνδεσμο προς τον ιστότοπό μας σε οποιονδήποτε ιστότοπο που δεν ανήκει σε εσάς.

Ο ιστότοπός μας δεν πρέπει να πλαισιώνεται σε κανέναν άλλο ιστότοπο, ούτε μπορείτε να δημιουργήσετε έναν σύνδεσμο προς οποιοδήποτε μέρος του ιστότοπού μας εκτός από την αρχική σελίδα.

Διατηρούμε το δικαίωμα να αποσύρουμε την άδεια σύνδεσης χωρίς προειδοποίηση.