Showing all 12 results

GORILLA GLUE CLEAR

Η κόλλα Crystal Clear για κατάλληλη για σχεδόν αόρατες επιδιορθώσεις. Διαθέσιμη σε ευέλικτη και εύχρηστη συσκευασία. Η Gorilla Glue Clear είναι απίστευτα ισχυρή και είναι ιδανική για εσωτερικές και εξωτερικές εφαρμογές.

 • Ανθεκτική στο νερό σε μέτρια έκθεση
 • Σχεδόν αόρατη
 • Ευέλικτη χρήση
  κολλάει ξύλο, πέτρα, μέταλλο, κεραμικό, αφρό, γυαλί, σκυρόδεμα και πολλά άλλα!
 • Δεν αυξάνεται σε μέγεθος
 • Μπορεί να βαφτεί
0.00

Κόλλα Gorilla Glue

Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ! Δεν έχετε ξαναδοκιμάσει κόλλα σαν κι αυτή.

Η Gorilla Glue είναι η πρώτη σε πωλήσεις στην Αμερική γιατί κολλάει αυτά που οι άλλες  δεν μπορούν. Είναι αδιάβροχη, παντός καιρού και κολλάει τα πάντα.  Μόλις κολλήσει δεν ξεκολλάει.

Ιδανική για επαγγελματίες αλλά και DIY. Η Gorilla Glue φημίζετε ως η πιο δυνατή γιατί κολλάει τα πάντα. Αποτελεσματική όταν θέλετε να κολλήσετε κάτι. Ξύλο , μέταλλο, πέτρα, κεραμικά: επιλέξτε την επιφάνεια, ακόμα και την πιο άνόμοια και η Gorilla Glue θα την κολλήσει.  Και τέλος, αποστολή εξετελέσθη. Γιατί το κόλλημα με τον Γορίλλα είναι παντοτινό!

Προσαρμόζεται εύκολα

H Gorilla Glue είναι εύκολη στη χρήση και μπορεί να κολλήσει σχεδόν οποιαδήποτε επιφάνεια είτε εσωτερικού, είτε εξωτερικού χώρου.

Περισσότερη κάλυψη

Η καλυπτικότητά της πολλαπλασιάζεται 3 φορές καθώς στεγνώνει.

Μη τοξική όταν στεγνώσει

Δυνατή κόλλα δε σημαίνει και τοξική κόλλα.

Με τον Γορίλλα είστε σε καλά χέρια.

Θερμοανθεκτική

Η Gorilla Glue δεν επηρεάζεται από πολύ ψηλές ή πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

100% αδιάβροχη

Η υγρασία δεν αποτελεί πρόβλημα ακόμα και υποβρύχια.

Πιο υγρό από αυτό δε γίνεται!

0.00

Κόλλα αυτόματη Super Glue

ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ

Πώς κάνετε την αυτόματη κόλλα πιο αυτόματη? Κάνοντας τον χρόνο πρόσφυσης πιο γρήγορο. Έχουμε βελτιώσει την φόρμουλα μας για να
στεγνώνει και να κολλά σε μόλις 10 δευτερόλεπτα. Ακόμα και έτσι είναι Ευκολοπροσάρμοστη, κολλάει λάστιχο, χαρτί, ξύλο, δέρμα, μέταλλο, κεραμικά κ.α. με τέλεια πρόσφυση.

Πέραν της πρωτότυπης, διαθέτουμε και την Αυτόματη Κόλλα Gorilla σε τζέλ με παχύρευστη τζέλ που δεν τρέχει/στάζει και διαθέτει το ΝΕΟ βουρτσάκι και ακροφύσιο Gorilla. Η μόνη αυτόματη κόλλα με 2 τρόπους χρήσεις. Απλώστε γρήγορα με το ακροφύσιο ακριβείας ή χρησιμοποιήστε το βουρτσάκι για περισσότερη λεπτομέρεια.

Όλες οι αυτόματες κόλλες Gorilla είναι εξοπλισμένες με αντιπηκτικό πώμα ασφαλείας και ενισχυμένες με μικροσωματίδια από καουτσούκ για περισσότερη ασφάλεια στα χτυπήματα, έτσι όποια κι αν διαλέξετε θα έχετε το ίδιο δυνατό αποτέλεσμα. Αυτό θα πει αυτόματη.

0.00

Κόλλα εποξική Epoxy

Κολλάει σε 5 λεπτά

Δεν είναι μόνο η πιο ισχυρή Εποξική στην αγορά αλλά και η πιο απλή στη χρήση καθώς στεγνώνει σε μόλις λίγα λεπτά. Ενώνει ανόμοιες κάθετες επιφάνειες όπως σίδηρο, αλουμίνιο, ξύλο, κεραμικό και πλακάκια γι’ αυτό και είναι η πρώτη επιλογή τόσο σε νοικοκυριά όσο και σε επισκευές αυτοκινήτων.

 • Στεγνώνει άμεσα
  Έτοιμο σε τόση ώρα όση χρειάζεστε
  να κάνετε ένα φλυτζάνι τσάι
 • Αδιάβροχη
  Έκθεση σε μερική υγρασία επιτρεπτή
 • Άχρωμο αφού στεγνώσει
  Για διαφανή και εύκολο τελείωμα
 • Γεμίζει τα κενά
  Ο καλύτερος τρόπος για να γεμίσετε τα κενά
0.00

Κόλλα Σφραγιστικό Grab Adhesive

ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΟ – ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ
ΚΟΛΛΑ ΣΕ ΣΩΛΗΝΑΡΙΟ – ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΧΕΔΟΝ
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ

Νέα κόλλα υψηλής αντοχής που προσαρμόζεται εύκολα και κολλάει σχεδόν τα πάντα άμεσα! Χρησιμοποιήστε την σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, ακόμα και υποβρύχια, για κόλλημα που κρατάει!

Κόλλα για κατασκευές που είναι ταυτόχρονα δυνατή, παντός καιρού και κολλάει σχεδόν όλες τις επιφανειες. Ευέλικτη, γεμίζει τα κενά των επιφανειών που κολλάει με λίγη ή καθόλου συρρίκνωση. Αντέχει ψηλές θερμοκρασίες και βάφεται όταν στεγνώσει.

 • Για εσωτερικούς/ εξωτερικούς χώρους
  Κολλάει ακόμα και κάτω από το νερό.
 • Θερμοανθεκτική
  Αντοχή σε ακραία θερμότητα ή κρύο.
 • Γεμίζει τα κενά
  Γεμίζει τα κενά με λίγη
  ή καθόλου συρρίκνωση.
 • Εύκολη στη χρήση
  Ευέλικτη και βάφεται
0.00

Ξυλόκολλα Wood Glue

Η ΞΥΛΟΚΟΛΛΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ

Από ερασιτέχνες μέχρι επαγγελματίες ξυλουργούς, όλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτή την δυνατή και μεγάλης διάρκειας ξυλόκολλα. Μοναδικά σχεδιασμένη για να κολλά διάφορες ξύλινες επιφάνειες. Και λόγω της εξαίσιας αντίστασης που έχει στο νερό η ξυλόκολλα Gorilla είναι πολύ ισχυρή και σε χρήσεις σε εξωτερικούς χώρους.

 • Γρήγορη πρόσφυση
  Σφίξτε για 20 λεπτά.
 • Φόρμουλα μακράς διαρκείας
  Παίρνεις περισσότερα από κάθε μπουκάλι.
 • D3 αντίσταση στο νερό
  Κατάλληλη για εξωτερική χρήση.
 • Στεγνώνει στο φυσικό χρώμα
  Για επαγγελματικό τελείωμα, σαν καινούργιο.
0.00

Σφραγιστικό Sealant

Σφραγιστικό πολλαπλών χρήσεων. Ανθεκτικό σε μούχλα, εύκαμπτο και δεν κιτρινίζει.
Δεν θα συρρικνωθεί ούτε θα ραγίσει με την πάροδο του χρόνου. 100% αδιάβροχο και μπορεί να εκτεθεί σε νερό σε 30 λεπτά!

0.00

Ταινία διπλής όψεως Mounting Tape

ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ

Θέλετε να στερεώσετε κάτι χωρίς να χρησιμοποιήσετε γαντζάκια; Θέλετε μια κολλητική ταινία επαγγελματικής χρήσης. ΝΕΑ Κολλητική Ταινία Gorilla Επαγγελματικής χρήσης σε ρολό.

Η κολλητική ταινία διπλής όψης είναι ο γρήγορος και εύκολος τρόπος να στερεώσετε ή να επιδιορθώσετε. Το ότι η ταινία μας κολλάει σε λείες ή και ανόμοιες επιφάνειες, την καθιστούν ιδανική για χρήση σε ξύλα, γυαλί, πλαστικό, τούβλα, κεραμικά και πέτρα.
Και επειδή είναι παντός καιρού και κολλάει άμεσα, είναι ιδανικό για εργασίες εσωτερικού χώρου και εξωτερικού.

Μήκος: 1,5 μέτρο

0.00

Ταινία επισκευής Clear Repair

ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΤΕ, ΜΠΑΛΩΣΤΕ,
ΣΦΡΑΓΙΣΤΕ, ΣΦΙΞΤΕ & ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ

Η διάφανη κολλητική ταινία Gorilla είναι η πιο διακεκριμένη κολλητική της συλλογής μας. Μην αφήσετε όμως την εμφάνιση να σας ξεγελάσει.
Μπορεί να φαίνεται λεπτή αλλά μέσα της κρύβει απίστευτη δύναμη. Η διάφανη κολλητική ταινία Gorilla είναι κατάλληλη για όλες τις επιφάνειες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Επιδιορθώστε την τέντα ή το φουσκωτό σας και προστατέψτε το κινητό σας με τη μοναδικά αποτελεσματική στο είδος της διάφανη ταινία Gorilla. Αεροστεγής ένωση παντός καιρού χωρίς να σκιστεί, εγγυημένα.

Μήκος: 8,2 μέτρα

0.00

Ταινία συσκευασίας

Η απόλυτη λύση για τη μετακίνηση, τη μεταφορά και την αποθήκευση. Προσφέρει μεγάλη αντοχή και ανθεκτικότητα. Ανθεκτική στην υγρασία και τη θερμοκρασία. Ο σχεδιασμός της Gorilla Packaging Tape σας βοηθάει να ολοκληρώσετε την εργασία σας έυκολα και χωρίς καθυστέρηση.

0.00

Ταινία σφραγιστική αδιάβροχη Waterproof Patch & Seal Tape

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: 3 μέτρα x 10 εκατοστά

Εξαιρετικά ισχυρή κολλητική ταινία που έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τρύπες, ρωγμές, και κενά. Ιδανική για την άμεση αποκατάσταση διαρροών. Ανθεκτική στην υπεριώδη ακτινοβολία. Mπορεί να κάμπτεται και να τεντώνεται πριν από την εφαρμογή για να προσαρμοστεί στην επιφάνεια που θέλετε να τη χρησιμοποιήσετε. Κατάλληλη για ζεστές, κρύες, υγρές και ξηρές συνθήκες, η Gorilla Waterproof Patch & Seal Tape είναι κατάλληλη για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

 • 100% αδιάβροχη
 • Ιδανική για τρύπες, ρωγμές και κενά
 • Ανθεκτική στην υπεριώδη ακτινοβολία.
 • Δεν επηρεάζεται από το ηλιακό φως
 • Flex και Stretch – Μορφή και σχήμα που ταιριάζει σε ανώμαλες επιφάνειες
0.00

Ταινία υφασμάτινη κολλητική

ΚΟΛΛΗΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΕ ΡΟΛΟ

Δεν έχετε ξαναδοκιμάσει κόλλα σαν κι’ αυτή. Η κολλητική ταινία Gorilla
είναι η ενισχυμένη κολλητική ταινία για μέσα αλλά και για έξω. Δυνατή και ενισχυμένη αλλά ταυτόχρονα μπορεί να σκιστεί με το χέρι. Η κολλητική ταινία για κάθε σας επισκευή.

Κολλητική ταινία Gorilla, κολλητική με άποψη. Ενώ οι άλλες ταινίες ξεκολλούν η Gorilla κρατάει γερά. Πολύ ευκολoπροσάρμοστη – αντέχει κρύο και ζέστη καθώς και υγρασία και μπορεί να κολλήσει επιφάνειες ξύλου, πέτρας και τούβλου – κάτι που την κάνει χρήσιμη σε άπειρες εργασίες.

 • Σκληρό περίβλημα παντός καιρού.
  Δημιουργεί φράγμα που αντέχει και στις πιο αντίξοες συνθήκες
 • Ισχυρή, ενισχυμένη επίστρωση
  Το σκληρό υφασμάτινο περίβλημα ενισχύει την ταινία Gorilla όμως πάραυτα μπορεί να σκιστεί ακόμα και με το χέρι.
 • Διπλή στρώση κόλλας
  Γεμίζει τα κενά σε ανώμαλες, ανόμοιες επιφάνειες για επιπλέον κράτημα.
0.00
Loading