Showing 1–12 of 82 results

BITUMì

ΑΣΦΑΛΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΨΕΚΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΜΟΝΩΣΗ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Το Saratoga Bitumì είναι ένα ασφαλτικό προϊόν ψεκασμού με βάση την πίσσα από καουτσούκ. Αδιαβροχοποιεί, σφραγίζει, γεμίζει, φράζει, καλύπτει και προστατεύει. Είναι ένα προϊόν ψεκασμού με βάση την πίσσα, ιδανικό για στεγανοποίηση και σφράγιση. Είναι κατάλληλο για επικαλύψεις σε λαμαρίνες αμιαντοτσιμέντου, μπαλκόνια, πλακάκια οροφής, καναδικά βότσαλα, υδρορροές, καμινάδες, φεγγίτες, δεξαμενές συλλογής νερού, μεταλλικές λωρίδες υγρομόνωσης, τοίχους, κανάλια πλήρωσης, ρωγμές σε τοίχους, αεραγωγούς και πλαίσια, για βερνίκωμα και προστασία σε γλάστρες, συντριβάνια και βάζα, για προστασία επιφανειών βυθισμένων στο νερό, στύλους, προβλήτες και αγκυροβόλια.
Ιδανικό για όλες τις επιφάνειες, είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για: ξύλο, μεταλλικά φύλλα, αλουμίνιο, χάλυβα, σκυρόδεμα και πίσσα. Διαρκεί και προστατεύει χωρίς να χρειάζεται βούρτσα ή ρολό.
Έχει μακροχρόνια προστατευτική δράση και η προστατευτική του ισχύς αυξάνεται εάν χρησιμοποιείται περιοδικά τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο.

0.00

Colla di Montaggio

Είναι ένα κολλητικό ταχείας πήξεως και εύκολο στην χρήση, που μας επιτρέπει να καταργήσουμε στις περισσότερες περιπτώσεις, την χρήση καρφιών, βιδών και ούπα. Ενδείκνυται για το κόλλημα σοβατεπιών, πάνελ, τελάρων, γωνιών, πλακακιών, επικαλύψεων κ.λπ.
Mπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πάρα πολλά υλικά κοινής χρήσης, έστω και αν δεν ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους, όπως: ξύλο, φελλό, τσιμέντο, τοίχο, σοβά, πέτρα, μάρμαρο, κεραμικό, μέταλλο και πολλά πλαστικά (εκτός από Ptfe, Pp, Pe και φελιζόλ).

0.00

Disotturante Chimico

ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΟ, ΠΟΛΥ ΔΡΑΣΤΙΚΟ

Το Saratoga Disotturante Chimico – Chemical Unclogger for Drain Pipes είναι ένα ελαιώδες υγρό με βάση το θειικό οξύ κατάλληλο για την αντιμετώπιση βουλωμένων σωλήνων.
Το Saratoga Disotturante Chimico – Chemical Unclogger for Drain Pipes είναι ένα υψηλής συγκέντρωσης και ταχείας δράσης επαγγελματικό αποφρακτικό, που καθαρίζει όλους τους βουλωμένους σωλήνες από οργανικά ιζήματα και αδρανή (σαπούνια, υπολείμματα λίπους), από ασβεστολιθικές επικαλύψεις, τρίχες, ενώσεις κυτταρίνης, σερβιέτες, τσιγάρα κ.λπ..
Δρα στις επιστρώσεις, χωρίς να καταστρέφει πλαστικό, σίδηρο και μόλυβδο.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε νεροχύτες, τουαλέτες, αποχετεύσεις δαπέδου και γενικά σε σωλήνες αποχέτευσης.

0.00

Fix Pads

ΤΑΙΝΙΕΣ ΔΙΠΛΗΣ ΟΨΗΣ

Τα Saratoga Fix Pads είναι ταινίες διπλής όψης για ισχυρή και άμεση συναρμολόγηση χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιείτε καρφιά, βίδες και άγκυρες. Είναι διάφανα υποκίτρινα με λευκό πολυεστερικό πλέγμα, προστατευμένα από αφαιρούμενη μπλε μεμβράνη. Μία ταινία υπό ιδανικές συνθήκες αντέχει έως και 4 Kg, όπως συγκόλληση επίπεδων αντικειμένων (πάχους <10 mm) με λείες μεταλλικές επιφάνειες.
Είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για εφαρμογές σε εσωτερικούς χώρους όπως: πλάκες, πλαίσια, χερούλια, γάντζοι, βάσεις στήριξης για κουτάλες κ.λπ.

0.00

FRENA FILETTI

Περιγραφή: Κόλλα Σπειρωμάτων μέτριας δράσης, συγκρατητική

Μέγεθος: 10 ml

Δυνατή κόλλα για να σταθεροποιήσουμε μόνιμα βίδες, παξιμάδια, μπουλόνια, μπουζόνια, άξονες, πείρους, τροχαλίες και γενικά βιδωτά εξαρτήματα για τα οποία δεν προβλέπεται ανάγκη ξεβιδώματος.

0.00

FRENA FILETTI

Περιγραφή: Κόλλα Σπειρωμάτων δυνατής συγκράτησης, ασφαλιστική

Μέγεθος: 10 ml

Δυνατή κόλλα για να σταθεροποιήσουμε μόνιμα βίδες, παξιμάδια, μπουλόνια, μπουζόνια, άξονες, πείρους, τροχαλίες και γενικά βιδωτά εξαρτήματα για τα οποία δεν προβλέπεται ανάγκη ξεβιδώματος.

 

0.00

GRASSO MILLEUSI

Eίναι το ιδανικό προϊόν για γενική χρήση: λευκό και κρεμώδες, εφαρμόζεται εύκολα και αντέχει σε θερμοκρασίες από -30 μέχρι +120°C. Έχει εξαιρετική αντοχή στο νερό και στα φορτία και προστατεύει από την σκουριά και την διάβρωση.

0.00

La Terrazza

ΑΓΧΡΩΜΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΒΕΡΝΙΚΙ ΠΕΤΡΑΣ – ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ

To Saratoga LA TERRAZZA προστατεύει και καθιστά αδιάβροχα τα ανοίγματα μέχρι και 1mm σε ταράτσες και μπαλκόνια, εμποδίζει την είσοδο νερών και υγρασίας στους χώρους και καθυστερεί την αποσύνθεση των υλικών στα οποία χρησιμοποιείται. Το υγρό είναι διάφανο και γι’ αυτό τον λόγο και δεν επηρεάζει το χρώμα των υλικών. Ιδανικό για πατώματα από clinker, κότο, πέτρα, πλακάκια, τσιμέντο και γρανίτες. Εμποτίζει σε βάθος τις ρωγμές, τις ενώσεις και τα ραγίσματα των επιφανειών. Στερεοποιεί τα υλικά στα οποία χρησιμοποιείται, εμποδίζει την εμφάνιση μούχλας, βρύων και άλλων φυτικών μορφών που οφειλονται στην απορρόφηση υγρασίας. Οι επιφάνειες στις οποίες χρησιμοποιείται το Saratoga LA TERRAZZA αναπνέουν ελεύθερα.

0.00

Metal Clean

Eξαλείφει σε λίγα δευτερόλεπτα:
λάδια, λίπη, κεριά, πίσσα, λάσπες, εναποθέσεις άνθρακα, σκόνη και άλλες ακαθαρσίες. Διεισδύει σε βάθος, αποσυνθέτει και διαλύει κάθε ίχνος βρωμιάς.

0.00

NASTRO TEFLON

Παράγεται με 100% teflon DuPont και ενδείκνυται για επεμβάσεις σε πάσα (ψιλά/χοντρά) με μεγάλη διάμετρο και σε κρίσιμες συνθήκες, ακόμη & σε αγωγούς ελαίου ή διαβρωτικών υγρών.

0.00

PASTA GAS

Αναερόβια πάστα για τα σπειρώματα ενώσεων όλων των εγκαταστάσεων με αέρια.
Χρησιμοποιείται σαν συνοδευτικό και πάνω απο το κανάβι προκειμένου να εξασφαλίσει την άριστη στεγάνωση

0.00

PASTA VERDE

Αναερόβια πάστα για τα σπειρώματα ενώσεων όλων των υδραυλικών εγκαταστάσεων.Χρησιμοποιείται σαν συνοδευτικό και πάνω απο το κανάβι προκειμένου να εξασφαλίσει την άριστη στεγάνωση

0.00
Loading