Showing 1–12 of 78 results

Colla di Montaggio

Είναι ένα κολλητικό ταχείας πήξεως και εύκολο στην χρήση, που μας επιτρέπει να καταργήσουμε στις περισσότερες περιπτώσεις, την χρήση καρφιών, βιδών και ούπα. Ενδείκνυται για το κόλλημα σοβατεπιών, πάνελ, τελάρων, γωνιών, πλακακιών, επικαλύψεων κ.λπ.
Mπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πάρα πολλά υλικά κοινής χρήσης, έστω και αν δεν ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους, όπως: ξύλο, φελλό, τσιμέντο, τοίχο, σοβά, πέτρα, μάρμαρο, κεραμικό, μέταλλο και πολλά πλαστικά (εκτός από Ptfe, Pp, Pe και φελιζόλ).

0.00

FRENA FILETTI

Περιγραφή: Κόλλα Σπειρωμάτων μέτριας δράσης, συγκρατητική

Μέγεθος: 10 ml

Δυνατή κόλλα για να σταθεροποιήσουμε μόνιμα βίδες, παξιμάδια, μπουλόνια, μπουζόνια, άξονες, πείρους, τροχαλίες και γενικά βιδωτά εξαρτήματα για τα οποία δεν προβλέπεται ανάγκη ξεβιδώματος.

0.00

FRENA FILETTI

Περιγραφή: Κόλλα Σπειρωμάτων δυνατής συγκράτησης, ασφαλιστική

Μέγεθος: 10 ml

Δυνατή κόλλα για να σταθεροποιήσουμε μόνιμα βίδες, παξιμάδια, μπουλόνια, μπουζόνια, άξονες, πείρους, τροχαλίες και γενικά βιδωτά εξαρτήματα για τα οποία δεν προβλέπεται ανάγκη ξεβιδώματος.

 

0.00

GRASSO MILLEUSI

Eίναι το ιδανικό προϊόν για γενική χρήση: λευκό και κρεμώδες, εφαρμόζεται εύκολα και αντέχει σε θερμοκρασίες από -30 μέχρι +120°C. Έχει εξαιρετική αντοχή στο νερό και στα φορτία και προστατεύει από την σκουριά και την διάβρωση.

0.00

Metal Clean

Eξαλείφει σε λίγα δευτερόλεπτα:
λάδια, λίπη, κεριά, πίσσα, λάσπες, εναποθέσεις άνθρακα, σκόνη και άλλες ακαθαρσίες. Διεισδύει σε βάθος, αποσυνθέτει και διαλύει κάθε ίχνος βρωμιάς.

0.00

NASTRO TEFLON

Παράγεται με 100% teflon DuPont και ενδείκνυται για επεμβάσεις σε πάσα (ψιλά/χοντρά) με μεγάλη διάμετρο και σε κρίσιμες συνθήκες, ακόμη & σε αγωγούς ελαίου ή διαβρωτικών υγρών.

0.00

PASTA GAS

Αναερόβια πάστα για τα σπειρώματα ενώσεων όλων των εγκαταστάσεων με αέρια.
Χρησιμοποιείται σαν συνοδευτικό και πάνω απο το κανάβι προκειμένου να εξασφαλίσει την άριστη στεγάνωση

0.00

PASTA VERDE

Αναερόβια πάστα για τα σπειρώματα ενώσεων όλων των υδραυλικών εγκαταστάσεων.Χρησιμοποιείται σαν συνοδευτικό και πάνω απο το κανάβι προκειμένου να εξασφαλίσει την άριστη στεγάνωση

0.00

RECUPERA & RINNOVA

Περιγραφή: Σμάλτο ειδών υγιεινής 2 συστατικών

Μέγεθος: 375 ml

Εξασφαλίζει λάμψη σε όλες τις παλιές και κατεστραμένες μπανιέρες!

Είναι ένα εποξειδικό σμάλτο, που χρησιμοποιείται εύκολα και γρήγορα και εξασφαλίζει την λάμψη του καινούριου σε όλες τις παλιές και κατεστραμμένες πορσελάνινες επιφάνειες. Μετά την εφαρμογή, δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα, εξαιρετικά λείο, που συνδυάζει εξαιρετική διάρκεια και αντοχή με ανώτερα χαρακτηριστικά λάμψης και λευκότητας. Όταν χρησιμοποιείται σε μπανιέρες, ντουζιέρες, νιπτήρες, είδη υγιεινής, πλακάκια, πατώματα και ηλεκτρικές συσκευές, εξασφαλίζει πάντα εξαιρετικά ικανοποιητικά αποτελέσματα, με μεγάλη αντοχή στον χρόνο.
Είναι η πιο οικονομική, πρακτική και γρήγορη μέθοδος για την επίλυση όλων εκείνων των αισθητικών και πρακτικών προβλημάτων που υπάρχουν σε πολλά σπίτια.
Χάρη στην μεγάλη του καλυπτικότητα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τη αλλαγή χρώματος σε υπάρχοντα είδη υγιεινής και πλακάκια, για να τα κάνει σύγχρονα και να μοντερνιστούν ακόμη και οι πιο παλιοί χώροι.
Eίναι σε λευκό χρώμα. Προσθέτοντας κρέμες χρωματισμού για εποξειδικά συστήματα (5% μέγιστο), μπορούν να δημιουργηθούν διάφορα χρώματα παλ.
Οι επιφάνειες που περνιούνται με Το ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ, μπορούν να καθαριστούν κανονικά με τα πιο κοινά απορρυπαντικά, εκτός από εκείνα που γδέρνουν, τα οποία με την συνεχή χρήση, είναι πιθανόν να οδηγήσουν σε θόλωμα της επιφάνειας.
Στο κουτί περιέχονται: Ένα δοχείο ΡΗΤΙΝΗΣ. ένα δοχείο ΚΑΤΑΛΥΤΗ, μια ξύλινη σπάτουλα, γάντια, γυαλόχαρτο.

0.00

RECUPERA & RINNOVA ΚΙΤ

Μέγεθος: 375 ml

Περιεχόμενο (μόνο σε συσκευασία Kιτ): Το πρακτικό βαλιτσάκι περιέχει: • Ένα δοχείο ΡΗΤΙΝΗΣ • Ένα βαζάκι ΚΑΤΑΛΥΤΗ • Ένα μπουκάλι με ΟΞΙΝΟ ΔΙΑΛΥΜΑ • Ένα φύλλο γυαλόχαρτο για την προετοιμασία των επιφανειών • Μια ταινία για μασκάρισμα • Ένα δισκάκι • μια ξύλινη σπάτουλα για το ανακάτεμα • Ένα ρολό και ένα πινέλο για την εφαρμογή του προϊόντος • Ένα ζευγάρι γάντια προστασίας.

0.00

SBIANCA FUGHE

Λευκαντικό αρμών

Εξολοθρεύει τη γκριζάδα από τους αρμούς των πλακακιών. Πρακτικό και ανθεκτικό στο χρόνο. Είναι αντιμουχλικό και μπορεί να πλένεται.

0.00

SIGILLA BAGNO

Αυτοκόλλητη ταινία αρμών

Αυτοκόλλητη στεγανωτική ταινία κατασκευασμένη από ειδικό πολύ φωτεινό πλαστικό, που στεγανοποιεί τέλεια τις γωνίες ανάμεσα στη μπανιέρα / ντουζιέρα και τον τοίχο.

0.00
Loading